Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μονόπλευρος Έρωτας

Θεωρητικά κάθε έρωτας ξεκινάει ως μονόπλευρος. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος εξ αρχής αν το άλλο άτομο μοιράζεται τα ίδια όνειρα και συνασθήματα με σένα. Και αυτό αντί να σου κόβει την φόρα σε κάνει πιο ορμητικό. Ενίοτε ένας έρωτας καταλήγει μονόπλευρος. Δηλαδή εσύ θες τον άλλον αλλά εκείνος-η όχι. Πράγμα που μπορεί να το ξέρεις, να το καταλάβεις ή και να μην το μάθεις ποτέ. 


Για να είμαστε ειλικρινείς, κάθε έρωτας είναι μονόπλευρος. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι άλλος νιώθει όσα θες ή απλά έτσι νομίζεις. Πολλές φορές έχουμε αυταπάτες, που άλλοτε ξεκινάνε από εμάς και την τάση μας να βλέπουμε αποκλειστικά ότι  θέλουμε και άλλοτε από τον άλλο άνθρωπο που για ανεξήγητους λόγους μας παραμυθιάζει. Συνεπώς, ο καθένας μας έχει μία διαφορετική άποψη για το τι συμβαίνει. Ακόμα σε ένα ζευγάρι έκαστος αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα τεκταινόμενα, άρα ορίζει και αλλιώς τον έρωτα και την κατάσταση που βιώνει. Με άλλα λόγια, κάθε διαφορετική οπτική δείχνει ότι μιλάμε για έναν άλλο έρωτα, μονόπλευρο κάθε φορά. 

Από την άλλη πλευρά έχει επικρατήσει να αποκαλούμε μονόπλευρο εκείνο τον έρωτα που δεν έχει ανταπόκριση. Εκεί υπάρχον δύο πιθανά σενάρια. 

Αφενός, να σου αρέσει ένα άτομο, το οποίο είτε είναι σε σχέση είτε δεν είσαι του γούστου του. Είναι δύσκολη περίπτωση ειδικά αν είναι στο κοντινό σου περιβάλλον. Το πράγμα χειροτερεύει αν είστε φίλοι και γίνεται κατάρα αν το μάθει και φας χυλόπιτα και χάσεις και την φιλία. 

Εδώ φίλοι μου υπάρχει και η πιθανότητα, αυτό το άτομο να σας αρέσει ακριβώς επειδή είναι απρόσιτο. Καμία φορά τυχαίνει να θέλουμε κάτι άφταστο και επιμένουμε να κολλάμε σε αυτό. Είναι ένας τρόπος να μην εκτεθούμε σε μία σχέση κανονική. Δηλαδή κάνουμε τον εαυτό μας να πιστεύει ότι μας αρέσει κάποιος, που δεν μπορούμε να έχουμε, από τον φόβο και την ανασφάλεια να ζήσουμε κάτι αληθινό, κάτι που δεν θα μιζεριάζουμε την τύχη μας, αλλά θα πρέπει στα αλήθεια να στηρίξουμε. Άσε που λένε ότι όσο σε φτύνουν κολλάς, οπότε και το προηγούμενο να μην ισχύει, σπάζεσαι, τσακίζεται ο εγωισμός σου και πεισμώνεις.Και καλά κρασιά ...

Αφετέρου, ενδέχεται να ο έρωτας να μην ήταν αλλά να έγινε μονόπλευρος. Αυτό συμβαίνει ότι μία σχέση φθείρεται ή απλά αν ο ένας από τους δύο είναι ανισόρροπος (ή δίδυμος χαχαχα). Εκείνος, λοιπόν, που γούσταρε λιγότερο, ή που ήταν πιο πηδηχτούλης, ή απλά δεν ξέρει να εκτιμάει όσα έχει την κάνει με ελαφρά. Η σχέση ίσως να λήξει ίσως και όχι, γιατί ποιος χάνει και το βόλεμά του σε τέτοιους καιρούς (...!!!).

Εδώ, μένει ο ένας μόνος, να προσπαθεί, να τρέχει και να αναρωτιέται τι στο καλό συναίβει... Αυτό το είδος μονόπλευρου έρωτα είναι χειρότερο. Απλούστατα επειδή υπάρχουν αναμνήσεις. Ξέρεις πως ήταν κάποτε ο άλλος, πως σε κοίταζε μαγεμένος. Θυμάσαι όλο το love story και ξέρεις ότι κάποτε σε ήθελε αλλά όχι πια. Δεν είναι ότι δεν του έκανες ποτέ, οπότε λες πάσο, συμβαίνουν αυτά. Κάποτε  ήσουν ok και τώρα δεν τον καλύπτεις...για δείγμα! Ήττα! Και εδώ τα πράγματα είναι σκούρα, καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Γιατί άλλο να πρέπει να αντιμετωπίσεις τα όνειρα που έκανες για κάποιον και άλλο να αντιμετωπίσεις τα όνειρα που έκανες ΜΕ κάποιον!

Από την μία λοιπόν, έχουμε τον μονόπλευρο πλατωνικό έρωτα και από την άλλη τον μπαγιάτικο και στραπατσαρισμένο μονόπλευρο έρωτα. Ο πρώτος με τα χρόνια θα σου γίνει μια γλυκιά ανάμνηση αθώων σκέψεων και ανεκπλήρωτων πόθων και ο δεύτερος θα σου γίνει αρχικά βραχνάς, μετά τσιμπούρι, και τέλος κακή ανάμνηση

Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν όλοι οι άνθρωποι να είχαν αυτόν ή αυτήν που επιθυμούν. Χωρίς πολλά πολλά, χωρίς μπερδέματα, χωρίς έννοιες και προβλήματα. Αλλά τότε δεν θα είχε γούστο (ούτε Μπήλιω Τσουκαλά!)... Το καλό του μονόπλευρου έρωτα, είναι ότι σπαταλάς άπειρο χρόνο σκέψη, να κάνεις όνειρα να αναπολείς πράγματα, να αναλύεις καταστάσεις. Έτσι, μαθαίνεις καλύτερα εσένα, τι σου αρέσει και τι επιθυμείς από την ζωή. Και πολύ πιθανό να εντοπίσεις και λάθη που κάνεις, ώστε να μην τα επαναλάβεις σε επόμενη σχέση σου.

Εκμεταλλεύσου και κάνε ποιοτικό τον χρόνο που περνάς με τον εαυτό σου (αφού δεν τον περνάς με αυτόν που θες...). Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά νιώθεις, για ποιο λόγο και αν αξίζει τον κόπο. Αν συνεχίσεις να νιώθεις τα ίδια, η τύχη είναι για τους τολμηρούς, αλλά και αν δεν κάτσει η φάση υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Πάλι καλά που υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον πλανήτη και δεν κινδυνεύουμε να ξεμείνουμε από love stories!

Φιλάκια και καλό μήνα αναγνωστάκια (αν κ έπρεπε να το είχα πει νωρίτερα...) 





19 σχόλια:

  1. This wasn't in relation to love. My picture was in relation to death...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. In my point of view love and death are two of the most powerful events in someone's life (one more is birth!).
      Of course I didn't know this detail and my choice had to do with how peaceful and emotional seemed this picture.
      So I think it is less controversial than it may seem. Though if you insist i can use another picture!

      Have a nice evening! :)

      Διαγραφή
    2. i really need you...i like a boy and his friend told me that he pobably like another girl something like that...i want him, but his firend changed the whole view i had for us...he laughed with my jokes , he was smiling at me , and he was taking with appetite with me, know i dont know back then i was feeling so happy and sooo nice , now i feel like my whole word is destroied....how can i continue??

      Διαγραφή
  2. hey..adwnia edw.. eimai s auth th fash..eimastan teleia alla kati allakse k enw dn exei kapoio logo na mu ferete etsi,mu milaei pl apla k san na maste mazi 20 xronia... egw dn to antexw auto,gt eimai polu erwteumenh enw autos oxi...htan para pl k mu to edixne..alla kt egine..!!! :/ dn 3erw ti na kanw k pws na drasw panw s auto..plz peite mu liseis..dn antexw allo..niw9w san vomva pou den ginetai na skasw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου αντωνια μου! Κατ αρχας ηρεμισε. Ποτε δεν πρεπει να παιρνουμε αποφασεις ή να δρουμε εν βρασμό.

      Μου λες ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του. Αυτό είναι πολύ όμορφο. Αυτο σημαίνει ότι τον νοιάζεσαι και τον αποδέχεσαι, μεταξύ άλλων.
      Επίσης, αναφέρεις ότι σου μιλαέι πολύ απλά, από όπου συμπεραίνω ότι δεν είναι τόσο εκδηλωτικός.

      Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες και ίσως το αγόρι να περναέι κάποια φάση ψιλοdown, σε όλους συμβαίνει. Επιπλέον, τα λόγια δεν είναι τα μόνα που μας δείχνουν αν κάποιος έχει αισθήματα για εμάς.

      Το γεγονός ότι είστε μαζί, σε νοιάζεται, σε φροντίσει και τα λοιπά είναι ισχυρότερες ενδείξεις από το να σου λεει πολλα όμορφα λόγια. Δεν λέω ότι δεν είναι όμορφο να τα λεει, αλλα δεν είανι κ το παν.

      Θα μου πεις γιατι παλια το έκανε, ίσως στην αρχήτ ο έκανε επειδη ήξερε ποτι το θες πολυ, αλλα να μην εινια στον χαρακτηρα του κ δεν αντεχει ή απλά να είναι σε μία κατάσταση λιγότερο εκγηλωτική.

      Αν αποφάσετε να είστε μαζί, πρεπει να το κανετε αποδεχομενοι ο ενας τον αλλον. Αν ενδιαφερεται για σενα φαινεται απ το αν η συμπεριφορά του ειναι δοτική και όχι αν σου κάνει ότι σου αρέσει.

      Συνεπω΄ς αφού ηρεμίσεις και δεις τ πράγματα από μια απόσταση, κάστε και συζήτα ήρεμα και εξήγησε τι νιώθεις. Εκείνος θα σου πει μια την δική του πλευρά. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθείτε ή να τον πιέσεις να κανει κατι που δεν του βγαινει. Ο ένας θα κανει τον αλλον με οτν τροπο που μπορει. Και αν τελικα δεν βγαινει η κατασταση κ θελετε τοσο διαφορετικα πραγματα τοτε εξεταζετε το ενδεχομενο να διακοωετε την σχεση.

      Καλή επιτυχια και ότι άλλο θες εδώ είμαι!

      Διαγραφή
  3. αχαα..εχεις ενα μοναδικο τροπο να βλεπεις τα πραγματα..πως να στο πω μ'αρεσει οπως τα λες..εχω διαβασει ολα τα αρθρα αλλα δεν εχω βρει απαντηση στο προβλημα μου..ισως να ειναι επειδη το δικο μου προβλημα να ειναι εξωπραγματικο..δεν ξερω πως να το χειριστω και πραγματικα οι πολυωρες συζητησεις με κολλητες,ξαδερφες δεν με εχουν βοηθησει..και γι'αυτο θελω την βοηθεια σου..θα στα πω με λιγα λογια να μην γινομαι και φορτικη..μ'αρεσει εδω και ενα χρονο ενα αγορι το οποιο ειναι 2χρονια μεγαλυτερο..οκευυ μεχρι εδω το θεμα ειναι πως πριν καταλαβω οτι μου αρεσει τον εβριζα..και οχι του τυπου "θαψιμο"..στου τυπου "τον εβλεπα και κατεβαζα χριστοπαναγιες μπροστα του"..οταν σταματησα λοιπον και γω να τον βριζω εμαθε οτι μου αρεσε ειπε πωε ειμαι ομορφη αλλα οχι του τυπου του και μετα ειχε ψωνιστει..μετα αρχιζα εγω να τον γραφω και μετα αυτος με κοιταγε με τις ωρες σαν να ηταν ερωτευμενος,με ακολουθουσε,ψιθυριζε στους φιλους του και με εδειχνε,μου χαμογελαγε και βασικα με κοιταγε μες στα ματια..εγω νομιζα πως ηταν οντως ερωτευμενος κι ημουν τοσοο αφανταστα χαρουμενη..μετα απο κατι βδομαδες εμαθα οτι τα χει με καποια αλλη..σε παρακαλω εξηγησε μου τι συμβαινει γιατι τρελενομαι..εχουν περασει μηνες και δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου..σε ικετευω εξηγησε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Και αν δεν φτάνουν τα κείμενα, γι αυτό είμαι εδώ και απαντάω σε σχόλια :)

      Λοιπόν, η περίπτωσή σου δεν είναι και η μοναδικοί πολλές φορές μπλέκουμε τι νιώθουμε και πως να το εκφράσουμε. Όσο για την συμπεριφορά του παιδιού δύο είναι τα τεινά. Α)Απλά ένιωσε ότι τον γράφεις και θίχτηκε ο εγωισμός του και Β) Ναι μεν του άρεσε αλλά για άλλους λόγους δεν γινόταν την παρούσα φάση να είστε μαζί.

      Απ ότι συμπεραίνω είστε και οι δύο αρκετά νέοι και πολλές φορές τα αγόρια σε αυτή την ηλικία δεν κοιτάνε είτε να έχουν πολλές κοπέλες είτε δεν έχουν αναπτύξει την συναισθηματική τους νοημοσύνη αρκετά (που σημαίνει ότι μπορεί βάζουν τον εγωισμό, τους φίλους τους και άλλα πάνω από τι νιώθουν). Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, αλλά καλό είανι να το έχεις στο μυαλό σου καθω΄ς πράγματ απου για σένα είναι αυτονόητα για εκείνον μπορεί να μην είναι.

      Ενδεχμένως λοιπόν, να κολακεύτηκε που σου άρεσε και να του άρεσε η συμπεριφορά σου. Ή απλά να είχε μάθει να έιναι με άλλο στυλ κοπέλες και νιώθει άβολα με μία κοπέλα σαν εσένα. ¨οτι και αν συμβαίενι όμως εφ όσον έχει περάσει καιρός και εκείνος δεν έχει κάνει καμία σοβαρή κίνηση σημαίνει ότι δεν αξίζει να τον σκέφτεσαι. Φυσικά δεν μπορείς να τον βγάλεις από το μυαλό σου και θα έχεις πάντως την αμφιβολία για το τι σκέφτεται. Αφού όμως δεν τολμάει να διεκδικήσει αυτό που θέλει ή δεν είναι σοβαρός απέναντί σου (δλδ αν δεν του αρεσεις και εκείνος δείχνει το αντίθετο και όχι κατα λάθος είναι απλώς γελοίος και σαδιστής!) τότε προφανώς οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για εσας.

      Σου προτείνω να απομακρυνθείς για λίγο και να αποφεύγεις να μιλάς γι αυτόν. Άρχισε να ασχολείσαι με άλλα αγόρια. Με αυτό τον τρόπο ούτε θα σπατήλησεις πολύτιμο χρόνο ζωής ούτε θα φαίνεται ότι σέρνεσαι. Μπορεί μέσα σου να νιώθεις ότι νιώθεις αλλά δεν χρειάζεται να γίνει οδηγός για σένα. Από και πέρα είτε θα βρεις ένα άλλο αγόρι που θα ζήτε όμορφα είτε που ξέρει ςκάποτε μπορεί οι συνθήκες να γίνουν ευνοϊκές, και να έισαι με το παλικάρι που σου αρέσει.

      Όπως και να έχει απόλαυσε την ζωή σου, άσε για εκείνον ένα παράθυρο στην καρδιά σου, μα άνοιξε την πόρτα στις νέες εμπειρίες! Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα άνθρωπο που είναι και δείχνει γεμάτος και ευτυχής! Καλή τύχη να έχεις! :)

      Διαγραφή
    2. σ'έυχαριστω παρα πολυ..μου εδωσες θαρρος..εισαι υπεροχη..ευχαριστω και παλι ευχαριστω:)

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ ψυχούλα μου, να σαι καλά!!! :) Πολύ χαίρομαι! Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να σκας! Νιώσε τα συναισθήματά σου αλλά σε τέτοιο βαθμό που θα παραμένεις ευτυχισμένη και ελεύθερη! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. kalhsperaa kai apo mena se olo to pareaki!!!arxika exw na pw upeorxo blog me kataplhktika posts k sxolia!!eipa n agrapsw kai egw to thema mou!mou aresei enas filos mou!kanoume parea vevai twra eimaste se diaforetikes xwres
    (logw spoudwn)exei deiksei arketa shmadia sta opoia egw vevaia den edeixnw kati giti fovomoun mhpws to antilhfthei!vevaia twra ton skeftomai synexeiaa!!milame hlektronika!me exei proskalesei na paw ekei pou menei alla egw den t vazw mpros!ti tha mporousa na kanw xwris na ektethw kai xwris na ton ferw se dyskolh thesh?efxariste pou me akousate!!kalh synexeia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σε σένα Βάσια! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Κατ αρχάς είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσεις εσύ τι θες, από την ζωή σου και τι περιμένεις από μία επαφή μαζί του. Δηλαδή είσαι ερωτευμένη, θες σχέση, θες να περάσεις καλά κλπ

      Έπειτα, δες τι πιθανότητες και δυνατότητες έχει αν συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή πόσο μακριά είναι, αν και πότε μπορεί να γυρίσει, πόσο συχνά θα είναι εφικτό να βλέπεστε και φυσικά αν ο ίδιος είναι τύπος θα έκανε ότι επιθυμείς (δλδ κανονική ή ελεύθερη σχέση κλπ) και αν θέλει σε αυτή την φάση (γενικά απ ότι σου λέει) κάποιους είδους δέσμευση ή ερωτική ιστορία.

      Αν Στα παραπάνω δεις ότι υπάρχει έδαφος και συμπνοια, τότε άρχισε δειλά δειλά να ρωτάς αν του αρέσει κάποια, να του κάνεις κοπλιμέντα, να λες πόσο χαίρεσαι που έχετε έρθει κοντά και τέτοια (ανάλογα οτν χαρακτήρα σου και του παισιού).

      Αλλιώς, αν τα παραπάνω δεν είναι τόσο ευνοικά, άστο καλύτερα, μπορεί να εκτεθείς χωρίς λόγο και να χαλάσεις μία φιλία για ένα ερωτικό ειδύλλιο που δεν θα έχει καν έδαφος να αναπτυχθεί.

      Καλή επιτυχία σου εύχομαι ότι και να επιλέξεις!!!

      Διαγραφή
  5. vasia!!!!!se efxaristwww poluu gia tn apanthsh sou!!!

    s afta ta theamata eimai anthrwpo sp thelw sprwksimo enw genika den eimai etsi!!!

    m dineis kouragio!!!!filakiaaa polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ καλή μου!!! Αλίμονο, λίγο ή πολύ όλοι μας έχουμε ανάγκη μία δεύτερη γνώμη, ακόμα και από καποιον άγνωστο που ξέρει μόνο γεγονότα, ώστε να είναι πιο αντικειμενικός!!! Καλή συνέχεια και κάθε εμπόδιο σε καλό!!

      Διαγραφή
  6. γεια σου αφροδιτη!!η δουκισσα ειμαι!με θυμασαι?? εχω προσπαθησει ξανα να γραψω αλλα δεν μου δημοσιευοταν το κειμενο! αυτη τη φορα σου γραφω για να σου αναφερω ενα γεγονος με τη φιλη μου σχετικα με το αγορι που μου αρεσει..λοιπον...

    η φιλη μου ειπε στην κοινη μας φιλη να μην το προσπαθησω καν με αυτο το παιδι γιατι ειναι τρελα κολλημενος με μια αλλη κοπελα και δεν προκειται να γινει τιποτα μαζι μου..και τη ρωτησε η φιλη μου: Γιατι δεν τα λες στην ιδια?? Και εκεινη απαντησε: γιατι εσενα σε ακουει..και τελικα τα ειπε και σέμενα και ειναι απολυτη στο να τον ξεχασω γιατι δεν εχω καμια ελπιδα..βεβαια απ'την αλλη μου λεει οτι θα μπορουσα να κανω κατι να τον πλησιασω αλλα ειναι πολυ αρνητικη γενικα..πως σου φαινεται αυτη η συμπεριφορα?? ευχαριστω εκ των προτερων!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου δουκισσα.Εγώ θα σου πρότεινα να τον ρωτήσεις δειλά-δειλά αν του αρέσει κάποια και διάφορα τέτοια..Όσον αφορά για την φίλη σου ίσως να θέλε απλά να σε αποθαρρύνει γιατί ίσως να της αρέσει και εκείνης το ίδιο άτομο(αν και συγνώμη δεν θέλω να χαλάω φιλίες πραγματικά δεν θέλω να σου βάζω ιδέες που μπορεί και να μην ισχύουν) -ΓΩΓΩ

      Διαγραφή
  7. doykisa geia soy me lene manolh gnotisthkame apo ena tsat roym san filoi kaloi hpame na kanoyme mia shnantish gia kafe me paraia mazh ala 2 atoma shn poy gnorizomastan epishw oloi mazh bghkame moy arese h filh ths stelno minima mesa sro tsat roym oti na proxoroysame mazh mhpos mas bgh kati se kalo kai moy leh kalhtera filoi hne pio shmantiko gia mena ok to dextika meta afth omos moy estelne minimata otan ebgene ekso bolta oti hmoyn me ton tade sto leo na mh nomizhs oti kaname kati kai diafora tetia diladh anafora ego den mhloysa ths elega kala ekanes efoson moy hpe filoi giati moy edhne ejighseis efxaristo poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι η Δούκισσα. Μάθε να γράφεις Ελληνικά, με συντακτικό και νόημα. Ξαναγράψε τότε.

      Διαγραφή
  8. Έχω ενα θεματακι... Γνώρισα εναν μέσα στη σχολή και κατευθείαν γεννήθηκε κάτι και είπαμε να το προχωρήσουμε επειδή όμως τον έβλεπα πολύ λιγα λεπτα κάθε μέρα δεν καταφέραμε να γνωριατουμε πολύ καλά. Κάποια στιγμη είχα ενα πρόβλημα και ενω προσπάθησε να με βοηθήσει εγώ άρχισα απο αμηχανία να το ειρωνευομαι άσχημα και εν τέλει α μου πει να το αφήσουμε . εν τω μεταξύ εγώ τον ερωτεύτηκαν!!! Του το είπα και αυτός μου απάντησε πως θέλει να μείνουμε φιλοι μετα απο λίγο μου είπε πως είναι μπερδεμένος και πως θέλει χρονο γιατί δεν του προσδιδω ασφάλεια... Στο μεταξύ εκανα και μια βλακεία και για να τον ενεργοποίηση αρχησα ( με συμβουλή της φίλης του που μας ήθελε μαζί) να χαμουρευομαι με εναν τυπο σε κλαμπ μπροστά του αλλά ύφος δεν έκανε τη τίποτα εν τέλει μιλήσαμε και του είπα να μείνουμε φιλοι και θα του δώσω όσο χρονο χρειάζεται για να δει τι αισθάνεται και αν αυτό μπορεί να προχωρήσει . δεν ξέρω τι να κάνω!!! Βοήθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχολιάκι θα μας έκανε καλύτερους! Και αν δεν σας κάνει κόπο βάλτε και ένα ονοματάκι ή κάποιο ψευδώνυμο! Μου αρέσει να ξέρω σε ποιους απευθύνομαι και δίνει ένα πιο προσωπικό τόνο! :) :) :)