Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Που & Πως να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει; Α΄ ΜΕΡΟΣ



Μετά από κοπιαστική δουλειά και πολύ έρευνα σας παρουσιάζω τα 10 μέρη για να βρείτε την κοπέλα των ονείρων σας! Αλλά φυσικά αυτό δεν αρκεί, πρέπει να καταφέρετε να την προσεγγίσετε. . . Πάμε μαζί βήμα βήμα, με σεβασμό και συμπάθια στα φοβισμένα και μοναχικά αγόρια!  Ξέρω ότι κάποτε θα το μετανιώσω που αποκαλύπτω τις τεχνικές αλλά δε βαριέστε είμαι καλοσυνάτη!



Κάντε κλίκ εδώ για μέρος Β
  • Σε κάποιο μαγαζί- καφετέρια-κλαμπ κλπ
Λοιπόν, αναγνωστάκια απλό και παλιό το κόλπο, τη βλέπεις από μακριά και με το σκοτάδι,  τα 3 ποτά και και τα μισά ρούχα μοιάζει να ναι η γυναίκα της ζωής σου. Η τύπισσα σε λίγο θα είναι στα πόδια...μόνο που δεν το ξέρει ακόμα. Το συχνότερο είναι να βλέπεις αγόρια να μην κοιτάνε καμία κοπέλα ή να κοιτάνε σα λιγούρια. FAIL!!!! Όλοι καταλήγουν με την ίδια "κοπέλα"...την Μαρία (μου διαφεύγει το επίθετο)...ξέρεις! 

Όποιος και αν είναι ο σκοπός σου για αυτήν (ελπίζουμε να είναι ο ίδιος που θα έχει και εκείνη για σένα για να μην έχουμε δράματα)δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Αν είναι μακριά, κοίτα την, γλυκά,  χαμογέλασε και μετα κοίτα αλλού. Μην κάνεις περίεργες γκριμάτσες, σαν καθυστερημένο θα σαι. Δεν είναι ο Μπραντ Πιτ ούτε διαφημίζεις ρούμι, αλλά και να σαι τόσο θεός, στραβή δεν είναι θα το δει! Πρέπει να δείχνεις χαλαρός, απλός και φιλικός. Καμία γυναίκα δεν γουστάρει τους πέφτουλες. 

Αν υπάρχει τρόπος πλησίασε την, ευγενικά, όχι υπερβολικά και όχι ενοχλητικά. Αν την βλέπεις να σου χαμογελάει και εκείνη και να κορδώνετε όταν την πλησιάσεις. Άσε λίγη ώρα και μίλα της. Και όχι μην της πεις "γνωριζόμαστε από κάπου!?", σιγά ρε άντρα που δεν θυμάσαι και της αμέτρητες γκόμενες! Οκ είναι αμήχανη κατάσταση, για σένα, αλλά είναι και για εκείνη και να είσαι ειλικρινής δεν θα σε παρεξηγήσει. Δηλαδή αν δεις ότι λες μαλακίες, πέτα ένα με κάνεις να νιώθω αμήχανα, θα την ανεβάσεις και δεν θα φανείς και τελείως ούφο. Και σαν ατάκα πέρα από το απλό, γεια σου, με λένε Κίτσο και ένα χαμόγελο μπορείς να πεις μια ατάκα έξυπνη- σχόλιο. 

Η ατάκα σχόλιο είναι πιο εύκολη αν είσαι με κάποιο φίλος και πεις ας πούμε στις δίπλα κοπέλες, κορίτσια συγγνώμη για την διακοπή, αλλά σαν γυναίκες ... μπλα μπλα....κάνεις σχόλιο-ερώτηση πάσα και σπας πάγο στο λεπτό χωρίς να δείχνεις ξελιγωμένος. Χώρια που φτιάχνεις κ το φιλαράκι σου. Ποτέ δεν ξεκινάμε με κομπλιμέντο! Φαίνεται ψεύτικο και είναι πολύ στημένο. Του στυλ γεια σου είσαι πολύ όμορφη, αν ισχύει το ξέρει αν όχι θα καταλάβει ότι την ειρωνεύεσαι. 

Keep it simple. Ανακεφαλαίωση. Είσαι μακριά, κοιτάς γλυκά, χαμογελάς την αφήνεις. Το κάνεις άλλη μία. Αν τσιμπάει το μελανούρι πλησιάζεις, αν την δεις να χαίρεται με την μετακίνηση σου πλησίασε κι άλλο και μίλα της. Αν δεν βρεις κάτι πολύ έξυπνο πες απλά, γεια σου με λένε έτσι....και άμα αρχίσεις τις μπαρούφες μην φοβηθείς να το παραδεχτείς. Καλή διασκέδαση ;)
  • Σε κοινή παρέα (γνωστοί- άγνωστοι)
Είναι τόσο σπαστικό. Την βλέπεις συχνά. Και σχεδόν γνωρίζεστε...Σχεδόν. Μπορεί να έχετε πει ένα γεια. Η απλά να έχετε την οικειότητα, α! αυτή είναι η τάδε! και ως εκεί. Εδώ τα πράγματα είναι απλά και ο δρόμος διπλός. Μπορείς να βάλεις κάποιο έμπιστο κοινό γνωστό να σας φέρει κοντά για να συστηθείτε τουλάχιστον και να πιάσετε την πρώτη κουβέντα (το μετά θα το αναλύσουμε σε άλλο κείμενο). 

Ή από μόνος σου να πας και να χωθείς στην παρέα της και να την πλησιάσεις αργά και ύπουλα. Να κάνεις τους φίλους της να σε συμπαθήσουν και να πέσει σαν ώριμο σύκο την κατάλληλη στιγμή. Τώρα αν είσαι πολύ ντροπαλός και όχι τόσο κοινωνικός για να κάνεις όλα αυτά η τεχνολογία έχει την λύση. Αν έχετε facebook, προς θεού μην της μιλήσεις έτσι στο άκυρο! Άρχισε να εμφανίζεσαι σιγά σιγά. 
Αρχικά κάνε σχόλια σε ποστ κοινών φίλων για να αρχίσει να σε παίρνει χαμπάρι και εκείνη, να της γίνεις οικεία φάτσα. Προσπάθησε όσα λες να μην είναι υπερβολικά, να έχουν χιούμορ και να μην είναι προσβλητικά. Αλλά να ταιριάζουν και με τον χαρακτήρα σου. Μετά αν είστε φίλοι με την τύπισσα τσέκαρε τι της αρέσει, μουσικά και τέτοια. Και κάθε βδομάδα ανέβαζε κάτι που "λογικά" θα της αρέσει ώστε να σου κάνει κανένα like σχόλιο κλπ και να έχεις αφορμή να της πιάσεις κουβέντα. Οκ όλα αυτά είναι χρονοβόρα και παιδιάστικα αλλά αν δεν έχεις θάρρος τι να σου κάνω εγώ! 

Και εννοείται στο συγκεκριμένο είδος πεσίματος, από κοινή παρέα πάντα ξεκινάμε φιλικά! ΠΑΝΤΑ! 
  • Φίλες σου
Αναγνωστάκι είσαι στην δυσάρεστη θέση να γουστάρεις φίλη σου και είσαι έτοιμος για οριστικό friendzone. Όχι αν με προσέξεις. Κατ αρχάς αν βγάλουμε το ρίσκο που παίρνεις σε κάθε απόπειρα με κοπέλα, δηλαδή απλά να μην της αρέσεις, εδώ διατρέχεις και τον κίνδυνο να χάσεις και μία καλή φίλη. Αλλά χαλάρωσε! 

Την ξέρεις, ξέρεις τι της αρέσει και σε εμπιστεύεται. Η μισή δουλειά έχει γίνει ήδη, μένει να σε δει και ερωτικά. Δημιούργησε τις συνθήκες. Άρχισε να της μιλάς για την συναισθηματική σου πλευρά. Και οργνάνωσε μία βόλτα που να περιλαμβάνει όλα όσα της αρέσουν, μόνοι σας φυσικά. Και κάπου στο τέλος ρομαντικά ρομαντικά της λες ότι σου αρέσει και τέλος. Τίποτα ούτε κινήσεις ούτε τίποτα. πες ένα συγγνώμη δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση και άστην ευγενικά στα κρύα του λουτρού. Αν της έχει κινήσει το ενδιαφέρον (και δεν εκδηλώθηκε όταν της το είπες), θα σε ψάξει θα σε πάρει και θα σου πει τι κάνεις και τέτοια. 

Το κλειδί είναι όταν της πεις τι νιώθεις να μην κάνεις κάποια ερωτική κίνηση. Θα πιστέψει ότι την σέβεσαι και δεν το είχες σκεφτεί απλά σου ξέφυγε. Και αν μετά κρατήσεις απόσταση, δλδ δεν την παρεις τηλέφωνο θα πιστέψει ότι ντρέπεσαι.Αν της αρέσεις θα σε πάρει εκείνη και ότι και να σου πει να ξέρεις της άρεσες. Αν δεν δε πάρει δεν εκτέθηκες πολύ ούτε την κυνήγησες, αλλά ήσουν κύριος ( ;) )άρα μικρή η χυλόπιτα!
  • Γυμναστήριο και γενικά σε χόμπι και ενδιαφέροντα
Ξέρεις ήδη κάτι γι αυτή και σου δίνεται η ευκαιρία να μελετήσεις το πρόγραμμά της και τον χαρακτήρα της. Αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα είναι πιθανό να έχετε και κοινούς γνωστούς, ή να βρεθείτε στην ίδια ομάδα ή έστω μπορείς να πας στο διπλανό μηχάνημα. Αρχικά για κανα 2- φορές φρόντισε απλά να μπεις στο οπτικό της πεδίο. 

Άστην να σε προσέξει, αλλά μην κάνει υπερβολές και παιδιαρίσματα. Κάνε την δουλειά σου καλά, εντυπωσιακά καλά αν μπορείς αλλά ταπεινά. Που και που χαμογέλα αν κοιταχτείτε αλλά μην προχωράς. Έτσι της φυτεύεις στο μυαλό την ιδέα της ύπαρξής σου. Φαίνεσαι καλό παιδί και γίνεσαι οικείος. 

Αν την δεις να σε κοιτάει συχνά (όχι επειδή κάνεις καραγκιοζιλίκια), να έρχεται τις ώρες που πας κι εσύ και γενικά και εκείνα να προσπαθεί να σε κάνει να την προσέξεις, τότε και μόνο τότε πας στο άλλο βήμα. Αν δεν κάνεις την απαιτούμενη υπομονή θα σου βγει το όνομα και ποτέ δεν θα βγάλεις γκόμενα από τον συγκεκριμένο κύκλο δραστηριότητας. 

Το επόμενο βήμα λέει λοιπόν, να την της μιλήσεις, ένα χαζό σχόλιο, προσφορά βοήθειας, ή  να ρωτήσεις μία πληροφορία. Μετά αν υπάρχει κυλικείο ρώτα την αν θέλει κάτι. Οκ! Την έριξες! Θα ξαναμιλήσετε και εύκολα θα ανακαλύπτετε τα χιλιάδες κοινά σας, θα ανταλλάξετε τηλέφωνα και θα βγείτε. Εύκολο δεν ήταν!?
  • Σχολή- Σχολείο
Εδώ είναι παγίδα το θέμα. Μοιάζει ευκολάκι! Έχετε κοινούς γνωστούς, σχεδόν κοινό τρόπο ζωής, είστε στην ίδια φάση, μπορεί αν είστε σε πανεπιστήμιο να έχετε και ίδια ενδιαφέροντα. Άρα ξέρεις ήδη πολλά και έχεις άπειρες αφορμές. Το θέμα είναι οι γύρω σου.Δεν θες να γίνεις και ρόμπα μετά την χυλόπιτα.

Άρα πρέπει να είσαι διακριτικός και πάντα με φιλικούς στόχους στην αρχή. Αν η προσποίηση ήταν τέχνη, θα ήταν η τέχνη του έρωτα! Μπορείς να της ζητήσεις βοήθεια σε ένα μάθημα ή να προσφερθείς να την βοηθήσεις. Αν έχεις το θάρρος πρότεινε της κοινή εργασία! Θα έρθετε πολύ κοντά, αλλά κοίτα μην τεμπελιάσεις και σε αντιπαθήσει! Βοηθάει να συναντηθείτε στην βιβλιοθήκη ή στο κυλικείο, χαλαρό περιβάλλον και πολλές αφορμές να πέσεις της μιλήσεις. Επίσης μπορείτε να παίξετε χαρτιά ή πάτε μαζί στην γραμματεία. 

Γενικά είναι στο χέρι σου να την πλησιάσεις, δύσκολα θα σε παρεξηγήσει. Απλά κοίτα να μην ανήκει στην παρέα των κολλητών σου οπότε όταν χωρίσετε να κάνετε πέρα ο ένας τον άλλον χωρίς να έχουμε δράματα.

Άντε και καλή τύχη βρε! Κάντε κλίκ εδώ για μέρος Β



 


33 σχόλια:

  1. Καλή προσπάθεια, μα φαίνεται καθαρά ότι απευθύνεσαι σε αγοράκια μεταξύ 15 και 21. Επίσης μπορώ να πω ότι κανένας άντρας δεν θα συμφωνήσει μαζί σου άνω των 35 και ΚΑΜΙΑ γυναίκα άνω των 40. Ηλικίες που και ο άντρας αλλά και η γυναίκα (ως συνήθως για περισσότερο καιρό με τα μυαλά στα κάγκελα) έχουν δεχτεί την απλή πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από … σιγά μην σας έλεγα … πρέπει να πάτε δυστυχώς σε αυτή την ηλικία να τα νοιώσετε μόνοι σας, ειδικά τα κοριτσάκια που περνούν από εδώ. Αυτές μέχρι τελικής πτώσεως (εκεί πάει και το 40 ετών) θα πρέπει να το νοιώσουν τόσο στο πετσί τους πρώτα για να καταλάβουν ότι είναι βασικά θύματα των εαυτών τους. … Σε κάθε Marie Claire, Cosmopolitan σελίδα 34, Super Κατερίνα, θα βρεις εντυπωσιακές ομοιότητες με αυτά που γράφεις εσύ. Περίεργο που απευθύνονται σε ακριβώς και μόνο αυτές τις ηλικίες, γιατί μόνο εκεί περνούν. Μόνο σε αυτές τιε ηλικίες πουλάς πια παραμύθια … και οι πωλήσεις δεν πρέπει να συνεχίσουν, οπότε δώστε παραμύθια… ξέρω τι λέω γιατί έχω φίλη που εργάζεται σε διάφορα περιοδικά! … υπάρχει ωστόσο συνταγή για μία επιτυχημένη γνωριμία και σχέση, μόνο που την έχει εκτέλεση στη ακυρολεξία οι μαμάδες σας που από ματαιοδοξία και ανασφάλεια σας έχουν δηλητηριάσει με την «συνταγή» που έκαψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα απαντήσω στην ερώτηση "Πως και Που να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει;;;" ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ...δεν ήμαστε ούτε ηλίθιοι ούτε θέλουμε να ζούμε κάτω από κείμενα που να μας λένε τρόπους! Ο κάθε ένας έχει τον δικό του ξεχώριστό τρόπο!

      Υ.Γ. Είναι άσχημο να ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι και να μπαίνει αυτόματα ένα άσχετο τραγούδι και να ακούγεται μία βαβούρα με το που μπαίνεις στο blog!

      Διαγραφή
    2. Και κάτι τελευταίο η γενία μας δεν ήθελε οδηγίες χρήσης για να πλησιάσει μία κοπέλα. Και τα καταφέρναμε πολύ καλύτερα με την φαντασία μας και το θάρρος! Και όχι να βγάζουμε τα σκονάκια!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα και σε σένα φίλε μου! Αν πρόσεξες υπάρχει επιλογή pause της μουσικής του blog. Εύκολο είναι!

      Επιπλέον, αν εσύ προσωπικά έχεις ένα δικό σου τρόπο και δεν φοβάσαι να εκδηλώνεσαι είναι υπέροχο και άκρως φυσιολογικό.

      Αλλά το γενός ότι η γενιά μετά τα 90s δεν φλερτάρει είναι κοινωνικό φαινόμενο. Η γενιά των τελευταίων 10 χρονων, δε, χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά μέσα αποκλειστικά, και όχι με όμορφο τρόπο αλλά συνήθως ατσούμπαλο και με στόχο πάντα κ μονο το σεξ.

      Μακάρι λοιπόν να ήταν τα πράγματα όπως θες να πιστεύεις. Αλλά από ότι παρατηρώ, μου λένε και μελετάω, οι άνθρωποι νιώθουν όλο και πιο μόνοι τους και οι επαφές γίνονται πιο δύσκολες και πιο ρηχές.

      Και το παραπάνω δεν αποτελεί σκονάκι, αλλά όπως σε κάθε τι για να το κάνεις, βοηθάει πρώτα να δεις ένα παράδειγμα ή κάτι τέτοιο, η απομυθοποίηση του φλερτ (και μάλιστα τεκμηριωμένη για όσους με παρακολουθούν!) είναι το πρώτο βήμα.

      Αν θες κάνε ένα κόπο και παρατήρησε που πολλούς ανασφαλείς συνανθρώπους μας, που χωρίς ουσιαστικό λόγο φοβούνται να ζήσουν.Αυτούς αφορά το κείμενο. Το εγώ μπορώ ας άλλοι ας πνιγούνε δεν είναι καθόλου σωστή συμπεριφορά και μάλιστα δεν προωθεί το συλλογικό καλό.

      Διαγραφή
    4. καλησπερα σας καλο σαββατοκυριακο
      να πω και εγω τη γνωμη μου????
      θα τη πω!!!!....
      στην εποχη που ημουν μικρη ειχαμε κατι περιοδικα για κοριτσια που ελεγαν αναλογα θεματακια ... στην ηλικια μου δε θελω "μουσουλα" για να πορευθω ... τοτε τα διαβαζα τωρα πια οχι!
      οι εποχες εχουν αλλαξει .. ειτε μ αρεσει ειτε οχι
      LADY

      Διαγραφή
    5. Γεια σου φίλη μου! Χαίρομαι που συμμετέχεις. Το ζήτημα είναι, θεωρείς ότι τα είχες ανάγκη? Εννοώ σήμερα, πολλοι νέοι όχι μόνο δεν ξερουν αλλά φοβούνται να κάνουν κινήσεις. Στόχος και σκοπός δεν είναι ν αποκτήσουν μπούσουλα αλλά αφενώς να κατανοήσουν πόσο εύκολο είναι σε όλες τις συνθήκες και ανάλογα τον χαρακτήρα σου να πετύχεις αυτό που θες και εφετέρου να κατανοήσουν την μαγεία της ανθρώπινης επαφής και όχι του στείρου κ αποστειρωμένου ηλεκτρονικού κόσμου. Για να μπορέσω να εκθέσω και να πετύχω τους παραπάνω σκοπούς θα μπορούσα είτε να συντάξω μία κοινω-ψυχολογική μελέτη που θα έμοιαζε σαν να βάζω κανόνες και όρια στο πως πρέπει να ζούμε είτε να πλησιάσω άτομα παντώς μορφωτικού και πνευματικού επιπέδου με τρόπο ευχάριστο, απλό, κατανοητό και κυρίως να το συνδυάσω με σκέψεις και εικόνες που ήδη έχουν.

      Από εκεί και πέρα, όσοι δεν το έχουν ανάγκη είναι ένα ακόμα ανάγνωσμα, δεν προσπαθει να αλλάξει τον τρόπο που φλερτάρουν όσοι ξέρουν ή όσοι το κάνουν...Αντίθετα απευθύνεται σε νέα άπειρα, φοβισμένα ή απλά ντροπαλά άτομα, που δεν έχουν ούτε την ωριμότητα τς ηλικίας, ούτε την κριτική ικανότητα ούτε μπορούν να διαφύγουν του κόσμου τους. Αν και ανήκω σε αυτή την γενιά δεν χρειάζομαι κάτι αντίστοιχο. Καθώς ξέρω τι θέλω και πως να το αποκτήσω, αλλά δεν την έχουν όλοι αυτή την αίσθηση!

      Διαγραφή
    6. οταν μικρη διαβαζα τα σχετικα αρθρα στα περιοδικα τοτε για μενα ηταν το φλερτ και οι σχεσεις με το αλλο φυλο αγνωστες ... ετσι παιρνεις μια ιδεα για το τι γινεται εξω στον κοσμο ... καλα κανουν και υπαρχουν αυτα τα αρθρα αλλα απευθυνονται σε ηλικιες χωρις πειρα ... οι μεγαλυτεροι ξερουν ας πουμε ο καθενας με την εμπειρια του ... η ζωη ειναι η καλυτερη δασκαλα ...
      απο εκει και περα ειναι επιλογη σου αν θα το διαβασεις η αν θα γυρισεις σελιδα
      LADY

      Διαγραφή
    7. Πάντα η επιλογή είναι του ανγνώστη τι θα διαβάσει και τι θα κάνεις τις πληροφορίες που αποκόμισε. Και σίγουρα απευθύνομαι σε άτομα χωρίς πείρα, θεωρώ σαφη τον τίτλο...την ΚΟΠΕΛΑ....όχι γυναίκα ούτε κυρία.

      Επίσης για να αποκτήσεις πείρα όπως εσύ κι άλλοι πρώτα πρέπει να έχεις εμπειρίες. Αλλά εδώ μιλάμε για γενιά με ελάχιστες εμπειρίες από φλέρτ πραγματικού κόσμου. Ακόμα κι αν αρχικά ταυτιστουν με κάτι στην συνέχεια θα βρουν τον προσανατολισμό τους. Έτσι κι αλλιώς κανείς δε ξεκινάει γνωριζοντας. Και όλοι εξελίσσονται! ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!

      Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ότι οι νέοι ζουν μόνοι και σε μία εικονική πραγματικότητα . . . Αν αυτό δεν αγγίζει κανέναν και δεν κατανοεί το λόγο που πρέπει να παρακινηθούν οι νέοι με τρόπος που κατανοούν κ είναι στο γούστο τους, ας απολαύσουν την "υπέροχη" κοινωνία μας!

      Διαγραφή
    8. Αφού την πλησιάσω ... της πιάσω κουβέντα και τα πούμε ... πως της τα ζητάω ???

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα αγαπητε κ ευχαριστω για το σχολιο! Οπως προφανως σου διευφυγε ο τιτλος είναι πως και που να πλησιάσεις την ΚΟΠΕΛΑ που σου αρέσει. Δεν μιλάω ούτε για κυρίες ούτε για κυρίους. Εκτος αν θεωρεις ότι ένας αντρας και μια γυναικα ανω των 30 χρειάζονται βοηθεια και μπουσουλα για να βρουν αυτοπεποίθηση να προσεγγίσουν το άλλο φύλλο.

    Στοχος του κειμένου όπως πεισματικά αγνοείς είναι να βοηθήσει νέους και νέες να μην είναι νττροπαλοί καθώς το παιχνίδι του φλερτ έχει πολύ απλούς κανόνες, αλλά ταυτόοχρονα να μην υπάρχει σνομπισμός (από τις κοπέλες κυρίως). Επίσης αν είχες αντιληπτική ικανότητα κύριε γηραιέ θα είχες παρατηρήσει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι (ειδικά νέοι) τρέμουν στην δια ζώσης επαφή και κυνηγούν τον έρωτα ηλεκτρονικά. Συνεπώς προσπαθώ με απλό και ευχάριστο τρόπο να απομυθοποιήσω τις ανασφάλειες τους και να τους παρακινήσω να φλερτάρουν και όχι απαραίτητα να κάνουν σχέσεις και τα λοιπά.

    Όσο για τα περιοδικα που αναφέρεις εκλαμβάνουν τις σχέσεις σαν επενδυτικά προγράμματα, απάνθρωπα, ψυχρά και με λογική να παγιδεύσεις τον άλλον. Προσωπικά μόνο αυτό δεν κάνω, εφ όσον έχω εξυμνήσει απεριόριστα την αγνότητα του έρωτα και την εληκρίνεια που απαιτεί.

    Επίσης δεν θυμάμαι ούτε να σε κάλεσα, ούτε να πλήρωσες για να με διαβάσεις ούτε να σε υποχρέωσε κανείς. Άρα δεν προσπαθώ να πουλήσω ΚΑΝΕΝΑ παραμύθι...

    Τώρα αν εσύ έχεις κόμπλεξ και απωθημένα από τις γυναίκες ή δεν ξέρεις να τις προσεγγίζεις δεν ευθύνομαι εγώ.Αν δεν σε αντιπροσωπεύω δεν καταλαβαίνω γιατί σπαταλάς το χρόνο σου να με διαβάζεις.

    Όσο αφορά τις συνταγές που λες λυπάμαι αλλά το κοινό που απευθύνομαι έχει νοημοσύνη και συναισθηματική ευφυία...Γιατί όποιος έχει νιώσει ξέρει ότι δεν υπάρχουν όρια, κανόνες και πανάκειες.

    Εύχομαι να νιώσεις για να καταλάβεις και να κάνεις καλύτερες παρέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Makari kopela mou na eixa diabasei ta arthra sou prin 15 xronia , omorfa ta les , kai na sou po tin alithia xaritomenies xamogelasa se arketes faseis .......trianta xronw pia antras ,ligostes oi sxeseis mou , panta imouna ntropalos kai ekana pisw ......makari tote sta niata mou na me eixe upokinisei kapoios/kati px ena arthro san to diko sou na bgo na ziso ...30xronw kai niotho pos gerasa exasa toses eukairies toson kairo ,kai auta ta xronia pisw de gurizoun pia....na se panta kala Venus na sunexizeis na grafeis !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου αναγνώστη. Το φλέρτ είναι μία πολύ όμορφη και διασκεδαστική διαδικασία και μας κάνει χαρούμενος με το τίποτα...

      Ποτέ δεν είναι αργά να απολαύσεις την ζωή, να βελτιωθείς, να δεις τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να μην τα ξανακάνεις. Όλοι μας θα είχαμε κάνει πολλά πράγμα αλλιώς αν είχαμε την τώρα γνώση και πείρα...Αλίμονο αν δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον φροντίζουμε, να μεριμνούμε για τους αγαπημένους μας...και πάνω απ όλα να προσπαθούμε κάθε μέρα να ζούμε λίγο πιο ευτυχησμένα!!

      Κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο τέλος μας, ας το δούμε θετικά και σαν κίνητρο για να τα δώσουμε όλα!!! ΚΑλή τύχη φίλε μου και σε ευχαριστώ και πάλι για το τόσο θετικό και αυθόρμητο feedback σου!

      Διαγραφή
  4. geia sas. eimai 35 kai akoma den exo kataferei na stavroso gyneka.oles exoun apo mia dikaiologia.auto me prosvalei san andra kai mionei tin aytoperithisi moy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι δεν αξίζεις μία όμορφη σχέση, απλά ίσως κάνεις λάθος επιλογές. Ρώτα κάποια άτομα (ανδρες και γυναίκες) που εμπιστεύεσαι τι τους αρέσει σε σένα και τι όχι (και σε επίπεδο εμφάνισης και σε χαρακτήρα). Προσπάθησε στο μέλλον να αναδεικνύεις τα θετικά σου χαρακτηριστικά (χωρίς υπερβολές) και να δουλέψεις όσο μπορείς τα αρνητικά.

      Το κλειδί για να τα έχεις καλά με τους άλλους είναι να τα έχεις καλά με σένα. Αγάπα τον εαυτό σου όσο μπορείς και φρόντιζέ τον. Πρόσεξε το σώμα σου, την μόρφωσή σου και την συμπεριφορά σου. Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε κάποιον που ξέρει να αγαπά και να προσπαθεί. Κάθε εμπόδιο για καλό να σκέφτεσαι, αρκεί να σε μαθαίνει και κάτι.

      Καλή επιτυχία σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

      Διαγραφή
  5. Gia sas eimai 16 xronon. Sto sxoloio uparxei ena koritsi pou mou aresei ala den kserw pos na tin plisiasw.Eime poli asxetos se afta ta 8emata me apotelesama ka8e mou prospa8ia na einai mirea:-(
    Pezi kamia idea;
    XRISTOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην πανικοβάλεσαι! Αν έχετε κοινές παρέες προσπάθησε να την πλησιάσεις έτσι. Καλές ευκαιρίες είναι στην βιβλιοθήκη, στην γυμναστική σε κάποιο πάρτι. Γενικά για να πιάσεις κουβέντα μπορείς να κάνεις δύο βασικά πράγματα α) να προσφέρεις βοήθεια (πχ σου έπεσε αυτό, ορίστε) β) να ρωτήσεις κάτι από ενδιαφέρον (πχ έρχεσαι συχνά στην βιβλιοθήκη; έχω να σου προτείνω διάφορα βιβλία κλπ).

      Να θυμάσαι ευγένεια, χιούμορ και δεν γινόμαστε κολλιτσίδες (αφήνου χώρο και χρόνο στον άλλον να μας επιθυμήσει).

      Καλή σου επιτυχία!

      Διαγραφή
  6. Θα συμφωνηση κια εγω οτι το αρθρο δεν ανταποκρινεται ΚΑΘΟΛΟΥ στην συγχρονη πραγματικοτητα. Στην σημερινη κοινωνια το μονο κινητρο ειναι το χρημα. Καμια γυναικα δεν θα θελει καποιον που ειναια αφραγκος και χωρις ενα γεροδεμενο αθλητικο σωμα καια αυτος ειναι και ο λογος που δεν θελω ουτε να φλερταρω ουτε να γνωρισω καμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ. Για ποιους φιλους καια ποιους ερωτες μιλας σε εναν κοσμο χαρισμα της μοναξιας

      Διαγραφή
    2. Μάλλον ζεις σε μία άλλη κοινωνία. Άλλαξε παρέες, απόκτησε αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα, αυτό προσελκύει ανθρώπους κοντά μας (όχι μόνο ερωτικά).

      Διαγραφή
  7. Συνχαρητηρια για την εργασια σου εχεις κανει πολλη καλη δουλεια και φαινετε οτι ασχοληθηκες αρκετα με αυτο το θεμα εχεις καταφερει να μπεισ στο μυαλο των νεων και στην καθημερινοτητα μας με τις κοπελες με βοηθησες παρα πολυ και σε ευχριστω για αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη στο πιο πανω σχολιο δεν ανεφερα ποσο χρωνων ειμαι λοιπον ειμαι 15 χρονων και μου αρεσει ενα κοριτσι στο σχολειο και δεν ηξερα τι να κανω να σε καλα παλι που με βοηθησεσ

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που βοήθησα. Να περνάς όμορφα :)

      Διαγραφή
  8. Αγαπητη Venus

    Η αλήθεια μου είναι πως οι τακτικές που περιγράφεις δεν θυμίζουν rocket science ωστόσο θυμίζουν λίγο 90's. Δυστυχώς τα απωθημένα δεν φαίνεται να τα είναι προνόμιο του ανδρικού φύλου απεναντίας προσπαθούμε με κάθε δυνατό και μη τρόπο να σας προσεγγίσουμε και όπως λες κι εσύ ότι θα ακούσετε κάθε λογής βλακεία απο το στόμα μας, εμείς νομίζεις λαμβάνουμε εξυπνότερες απαντήσεις; Αντίθετα η ματαιοδοξία και τα κομπλεξ που προσπαθεί να περάσει η προηγούμενη γενιά γυναικών στη νεότερη για να μην "υποφέρει" απο την ανδρική καταδυνάστευση μας έχει πάει στο αντίθετο άκρο. Και τουλάχιστον να οδηγούσε και σε πιο σταθερές σχέσεις πχαλάλι αλλά πλέον όσοι οι γάμοι τόσα και διαζύγια. Επίσης έτσι για το στατιστικό κομμάτι της υπόθεσης 2 απο τις πρώην μου ήταν χωρισμένες' ήταν και οι 2 καλύτερες σχέσεις της ζωής μου και απο δικές μου χαζομάρες δεν προχώρησαν πιο σοβαρά. Οπότε μετά το διαζύγιο επέρχεται και η προσγείωση. Και βλέπεις ότι και σε πλησιάζουν και σου μιλάνε και ξέρουν τι θέλουν κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ret,

      χαχαχα τι ωραία που το έθεσες. Γενικά είναι μία προσπάθεια ανάλαφρης και απλουστευμένης προσέγγισης του φλερτ, για μία μαγκωμένη και αμήχανη γενιά νεαρών ή όσων θεωρούν ότι έχουν να κερδίσουν το οτιδήποτε από το εν λόγω κείμενο. Η εποχή της τεχνολογίας και των νέων μορφών κοινωνικοποίησης έχει δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες και έχει αφαιρέσει βασικές και εύλογες ανθρώπινες δεξιότητες.

      Ω σε καμία περίπτωση. Όλα τα στοιχεία ενός χαρακτήρα θετικά ή αρνητικά αφορούν κάθε φύλο, είναι θέμα ανθρώπου, όχι φύλου κατά την γνώμη μου. Και δεδομένου ότι οι ανθρώπινες σχέσης είναι συγκοινωνούντα δοχεία, το πρόβλημα ενός γίνεται πρόβλημα όλων θεωρητικά. Είναι φαύλος κύκλος λοιπόν, άνθρωποι που απλά δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν, να διεκδικήσουν ό,τι θέλουν ή δεν ξέρουν καν τι θέλουν.

      Απλώς στο συγκεκριμένο κείμενο απευθύνομαι στους άνδρες, που συνήθως καλούνται να έχουν την πιο ευθεία, άμεση ή καθοριστική προσέγγιση. Άλλωστε, ως γυναίκα πιο πολύ μπορώ να βοηθήσω έναν άνδρα, από άποψη τρόπου σκέψης παρά μία γυναίκα, όσο και αν προσπαθήσω να μάθω την ανδρική ψυχολογία.

      Γενικότερα, με την ηλικία και τις εμπειρίες, οι άνθρωποι τείνουν να αλλάζουν (ευτυχώς δηλαδή). Σίγουρα η ανατροφή και των δύο φύλων στην Ελλάδα, λόγω νοοτροπίας, δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ενήλικη ζωή και κάποιος καλείται να τα λύσει, απλώς οι περισσότεροι δεν τα αναγνωρίζουν καν ποτέ. Από την άλλη υπάρχουν πολλοί λόγοι που μία σχέση ή ένας γάμος δεν πετυχαίνει και όχι απλώς ένα "είναι ανασφαλής ή φαντασμένος" κλπ.

      Κατά την γνώμη μου το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι τα δύο φύλα δεν ξέρουν τι θέλουν, δεν είναι σταθεροί και συνειδητοποιημένοι στην υλοποίηση όσων θέλουν ή το κυνήγι αυτών που θέλουν και εν τέλει δεν στοχεύουν στους κατάλληλους για εκείνους ανθρώπους και σχέσεις (είτε με από την οπτική αξίας, είτε από την οπτική συνθηκών).

      Μόνος σου το λες, εκείνες ήταν σωστές παρόλο που είχαν ένα βαρύ παρελθόν που σε άλλες περιπτώσεις θα τις έκαναν πιο σκληρές και λιγότερο διαθέσιμες για εγκάρδιες σχέσεις και εσύ δεν φέρθηκες κατάλληλα για την πρόοδο αυτών των σχέσεων. Λάθος επιλογές λοιπόν και από τς δύο πλευρές. (Προφανώς δεν ξέρω λεπτομερείς για αιτίες και αφορμές χωρισμού, αλλά πιάνεις τι θέλω να πω).

      Διαγραφή
  9. Καλησπερα,ειμαι 15 χρονων κςι μου αρεσει ενα κοριτσι 14.Την κοιταγα και με κοιταγε συνεχως και καποια μερα ειπε κατι στον κολλητο που δεν ηθελε να το ακουσω.Ολα πηγαιναν το ιδιο με το κοιταγμα οχι για πολυ για 2 εβ1-1,5 εβδομαδες ωσπου την βλεπω να φιλιεται με εναν συμμαθητη μου τι να κανω?μου αρεσει πολυ!!!!!!Να τα εφτιαξε μαζι του γιατι της αρεσει 'η για να ζηλεψω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την στιγμή που σου αρέσει σου προτείνω να αφήσεις του τρίτους από τη μέση και να την πλησιάσεις. Να μιλάτε, να της πεις να βγείτε και τα λοιπά. Δεν χρειάζεται να είναι απότομα μία πρόταση εξόδου, ελάτε πιο κοντά αν δεν έχεις την άνεση ακόμα.

      Αν της αρέσει κάποιο άλλο αγορι και σου το πεις πρέπει να το δεχτείς και να μην την ενοχλείς όσο και αν σου αρέσει, ακόμα και αν μετά εκείνη κάνει πισωγυρίσματα. Ο στόχος είναι να είσαι με μία κοπέλα που είναι και είσαι η πρώτη επιλογή για εσένα και εκείνη.

      Δεν ξέρω αν το έκανε από ανωριμότητα (γιατί το να θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις και ειδικά με αυτόν τον ηλίθιο τρόπο ανωριμότητα δηλώνει) ή αν όντως δεν της αρέσεις. Αυτό θα το μάθεις μόνο αν αφήσεις στην άκρη τα κοιτάγματα, τα οποία σαν αρχή είναι καλά, αλλά από μόνα τους δε θα φέρουν αποτέλεσμα.

      Αν την βλέπεις δίβουλη και με αμφιβολίες, μην ασχοληθείς. Τώρα σου αρέσει εκείνη σε λίγο καιρό θα βρεις κάποια άλλη που θα σου αξίζει! Καλη συνέχεια.

      Διαγραφή
  10. Γεια σας είμαι ο Γιάννης και σε μία καφετέρια που συχνάζω έχω φάει κόλλημα με μια σερβιτόρα η μόνη βλακεία είναι ότι αυτή είναι 25 και εγώ 18 αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι να της πω για να βγούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατανοώ ότι η διαφορά ηλικίας σε αυτά τα χρόνια είναι κάπως εμφανείς τόσο σε επίπεδο ωριμότητας και χαρακτήρα όσο και από άποψη εμπειριών. Αλλά δεν είναι και αδύνατο να την πλησιάσεις. Θα σου πρότεινα καλύτερα να προσπαθήσεις να βρεις κοινούς γνωστούς ή να της πιάσεις κουβέντα μία μέρα χωρίς δουλειά. Το να της ζητήσεις έτσι ξερά να βγείτε θα ναι άκαρπο, πρώτα πρέπει να αναπτυχθεί μία σχετική οικειότητα, να δεις αν ενδιαφέρεται.

      Σε καμία περίπτωση μη γίνεις πιεστικός, μη ξεχνάς ότι είναι ο χώρος εργασίας της και μπορεί να έχει πρόβλημα αν την δουν να σπαταλάει το χρόνο της.

      Το καλύτερο είναι να μιλήσετε μερικές φορές όταν δε θα έχει δουλειά και αν δεις ότι δεν απαντάει μηχανικά και όπως σε όλους, πες να πάτε μία μέρα μία βόλτα, γιατί θα πρέπει να έχει βαρεθεί τους καφέδες κάθε μέρα. Αν δεχτεί, δέχτηκε, αν όχι μην την πιέσεις ή άστο στο φιλικό.

      Διαγραφή
    2. Τελικά άκυρο ηχεία αγόρι τελικά το θέμα δεν είναι τι να της πεις αλλά άμα έχει σχέση

      Διαγραφή
    3. Τελικά το θέμα είναι να ξέρεις τι θέλεις. Είναι δυνατόν να θέλει να βγείτε και να μην έχεις σίγουρο ότι δεν έχει αγόρι;

      Επίσης εσύ ζήτησες τι να πεις, λες και αυτό θα καθόριζε αν θα βγείτε. Τέσπα, θα βρεις άλλη, αν τρως κόλλημα με μία κοπέλα που δε μιλάτε και δε ξέρεις τίποτα γι αυτή, είμαι σίγουρη ότι εύκολα θα εντοπίσεις κάτι άλλο εξίσου σημαντικό.

      Διαγραφή
  11. Χρόνια πολλά με λένε θάνο και ειμαι 29 δεν ξέρω τελικά αν έμεινε το προηγούμενο σχόλειο μου που ηταν και μακροσκελές τέλος πάντων μου άρεσε πολύ το άρθρο σου που αναρωτιέμε πόσες ευκερίες εχω χάσει στη ζωή μου που ημουν πολή ντροπαλός είναι τελικά τόσο εύκολο να προσεγγίσει ενας άντρας μια γυνέκα; γιατί εγω βλέπω το παίζουν πολύ δύσκολες και ψυχρές που απλά μ το στιλ τους σε αποθαρύνουν να μην το σκεφτείς καν γενικά γιατί είμαστε ετσι; εγω προσοπικά δε το προσπαθώ πολύ παρα μόνο αν το φέρει η τύχει να γνωρίσω καμία και πάντα πέφτω απο τι μια απογοήτευση στην άλλη πάνο που πάει να γίνει κάτι χαλάει για καπιο λόγο κουράστηκα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχολιάκι θα μας έκανε καλύτερους! Και αν δεν σας κάνει κόπο βάλτε και ένα ονοματάκι ή κάποιο ψευδώνυμο! Μου αρέσει να ξέρω σε ποιους απευθύνομαι και δίνει ένα πιο προσωπικό τόνο! :) :) :)