Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Επιθυμία ή Ανάγκη

Και με τούτα και με κείνα τίθεται το ζήτημα επιθυμίας και ανάγκης. Τι είναι ο έρωτας λοιπόν; Μία επιθυμία για το άλλο πρόσωπο; ΄Η μήπως όπως λένε πολλοί, έρωτας είναι να έχεις ανάγκη να είσαι με κάποιον; Φυσικά ο κάθε άνθρωπος βιώνει και αξιολογεί εντελώς διαφορετικά τα συναισθήματα. Και εκείνο που για μένα μπορεί να είναι σημαντικό και σπουδαίο για κάποιον άλλο να μη είναι καν αρκετό.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Το τίμημα


Γεια σας, γεια σας! Έφτιαξα και το καινούριο φθινοπωρινό skin! Πως σας φαίνεται; (αφήστε σχόλιο με την εντύπωσή σας!!!!!!!!!) Ξέρω είναι κάπως νωρίς αλλά μόνιμα βιάζομαι! Και μπορεί να έχω ένα ακόμα μήνα διακοπών (κάτι παραπάνω για την ακρίβεια!) αλλά βαρέθηκα την ζέστη, πότε θα ρίξει μία βροχούλα να σαπίσουμε στις φρεσκοπλυμένες κουβερτούλες μας...

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ένας μικρός επίλογος . . .


Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες. Πολλές και διάφορες . . . Ας πούμε εγώ έχω ανάγκη να προσπαθώ για κάτι, έχω ανάγκη να περνάω χρόνο  ολομόναχη χωρίς να πρέπει να  λογοδοτώ κάπου, έχω ανάγκη να νιώθω ελεύθερη, να μπορώ να δημιουργώ, να καταστρέφω, να εξουσιάζω και να υπηρετώ σκοπούς, ιδέες και όνειρα.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Το καλοκαιράκι


Σας χρωστάω ή δεν σας χρωστάω ένα καλό καλοκαίρι?!!? Σας το χρωστάω! Μαζί με πολλές πολλές ευχές! Όπως πάντα έφυγα φουριόζα κι μου διέφυγαν μερικές λεπτομέρειες! Αλλά τώρα που κάνω ολιγόλεπτο διάλειμμα από το πέρα δώθε (είναι γλυκιά η κούραση το καλοκαίρι όπως και να το κάνεις!) σας θυμήθηκα!