Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Brace Yourselves

Με εκπλήσσει πως γίνεται μερικοί άνθρωποι να μην καταλαβαίνουν αυτό που λες. Δεν ξέρω αν είναι απασχολημένοι τόσο πολύ με τον εαυτό τους κι αυτά που νομίζουν και άρα απλά σε γράφουν ή αν όντως έχουν πρόβλημα κατανόησης. Όπως με εκπλήσσει πόσο παράλογα σκέφτονται μερικοί άνθρωποι, που βγάζουν συμπεράσματα δίχως καμία συνοχή μεταξύ των σκέψεων και τα ερμηνεύουν όλα (ηθελημένα ή μη) όπως τους συμφέρει.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Deception

Είναι σημαντικό και δύσκολο να ζεις την κάθε σου ημέρα σα να είναι η τελευταία. Φυσικά κάποτε όντως θα είναι, μα δεν είναι πάντα εφικτό να κάνεις όσα θες, υπάρχουν και οι υποχρεώσεις. Από την άλλη ο στόχος δεν είναι να αποφύγεις τις υποχρεώσεις, αλλά να κάνεις αυτό που θες και αυτό που πρέπει ταυτόχρονα. 

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Shots


Πόσα πράγματα αλλάζουν και πόσα μένουν ίδια... Ακόμα και οι άνθρωποι. Μαγευτικό για ό,τι εξελίσσεται, απογοητευτικό για ό,τι μένει λυπηρά ίδιο και λίγο. Και θα έλεγε κανείς, ότι όταν αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας, θα έπρεπε να τα αποφεύγουμε πια. Έστω για τα επόμενα βήματα της ζωής (ελπίζω και εύχομαι για τα επόμενα βήματα της ζωής). Όταν τα αντιλαμβανόμαστε, είπα, μόλις μου απάντησα, μάλλον. 

Shots 2015, είχες φάση, πρέπει να το δηλώσω! Και τελικά ήσουν καλύτερο απ΄ότι φάνηκες. Μάλλον εγώ δε σε εκτίμησα αρχικώς!